DIRECTIEVOERING UITVOERINGSFASE

Sinds de oprichting van Webbers Bouwmanagement in 2006 heeft Jacques Webbers voor verschillende opdrachtgevers de rol als directievoerder/projectmanager vervult tijdens de uitvoeringsfase. Dit betreft veelal projecten met een traditionele contractvorm waarbij de opdrachtgever een directievoerder en toezichthouder aanstelt. 

De rol van directievoerder is erop gericht sturing te geven aan het totale proces waarbij veel (f)actoren een rol spelen. De diverse deelnemende partijen dienen zich bewust te zijn van hun verantwoordelijkheden en mogelijkheden. EssentiĆ«le factoren hierbij zijn de bereikbaarheid van een ieder en het denken in oplossingen, kansen en mogelijkheden. Daarnaast is vooruit denken en problemen onderkennen voordat deze zich voordoen van belang om risico’s tijdig te kunnen beheersen. Vanuit Webbers Bouwmanagement als directievoerder mag verwacht worden dat er altijd binnen 24 uur de verslaglegging wordt verzorgd. 

Tijdens de uitvoering trekken Jacques Webbers als directievoerder en toezichthouder gezamenlijk op. Middels korte lijnen hebben beide veelal dagelijks contact en bespreken zij wekelijks op vaste momenten het werk met al zijn facetten, een nauwe samenwerking waarbij beide expertises elkaar naadloos aanvullen. Gesteld kan worden dat de kwaliteit van de uitvoering van het werk in grote lijnen bepaald wordt door het dagelijks toezicht. 

INTERESSE ?

Heeft u of uw bedrijf interesse in de diensten van Webbers Bouwmanagement? 
Neem dan contact op met Jacques Webbers.